The Pollinators

Stichting The Pollinators zet zich in voor het welzijn van bestuivende insecten en het herstel van biodiversiteit. Dat is hard nodig; veel bestuivers, zoals vlinders en bijen, hebben het namelijk erg moeilijk. Terwijl ze zo belangrijk zijn voor de bestuiving van veel planten en bloemen en daarmee ook voor veel van het voedsel dat we dagelijks eten. Dus: keer het tij voor de bij! 

De stichting doet dat onder meer door gedurende het jaar laagdrempelige campagnes op te zetten, zoals Voer de Bij Bij in het voorjaar en Treevember in het najaar. Ook is er The Pollinator Academy voor meer kennis en kunde. Daarnaast organiseren The Pollinators tal van aanstekelijke activiteiten en evenementen. Samen met enthousiaste burgers, impactvolle bedrijven en regeneratieve boeren vormen The Pollinators een krachtige beweging van onderaf, vóór meer bestuivers en meer biodiversiteit. Alle kleine bee(s)tjes helpen!

Dit is de actiewebsite van Stichting The Pollinators. Iedereen die in actie wil komen voor bestuivers kan hier terecht. Je kunt hier zelf een project aanmaken en een actie opzetten om geld in te zamelen. Zo help je mee met het creëren van een gezonde leefomgeving voor bestuivers. Op dit moment loopt de grote Voer de Bij Bij crowdfunding. Kijk hier welke acties er allemaal al gestart zijn!

Er zijn twee opties: je kunt doneren of je kunt zelf een actie starten om geld in te zamelen. Als Voedselbank voor Bijen kun je bijvoorbeeld aan de slag en kleine donaties vragen van de mensen die bij je langskomen om hun voorraadje bloemzaad te halen. Wil je weten hoe het werkt? Check dan eerst dit.

Hieronder kun je naar de verschilende opties doorklikken.

Lees meer Lees minder

Iedereen die iets wil doen om geld in te zamelen voor The Pollinators kan aan de slag. Het werkt heel simpel. Je kunt zelf als individu een actie starten, maar je kunt natuurlijk ook met je hele team meedoen, met je collega’s, je vrienden, je buurt, je klas, je sportclub, je studentenvereniging of je zangkoor. Niets is te gek voor onze zoemende vrienden :-). 

Stel je voor: als elke Voedselbank voor Bijen een actie start en om kleine donaties vraagt aan familie, vrienden en buurtgenoten, dan komen we een heel eind!

Start actie
10
04/06/2024
22:19

Anoniem

Aan: Voer de Bij Bij 2024
Bekijk alle