Cisca Smaling

Steun je lokale voedselbos!

 

Hi daar!

Wij vanuit tuinderij De Groene Schakel (met voedselbos) doen dit jaar mee aan Treevember georganiseerd door The Pollinators. Samen met jullie gaan wij geld ophalen voor ons voedselbos!

Waarom? Omdat voedselbossen:
- Een oplossing bieden voor de stikstof- en klimaatcrisis
- Het mooiste habitat voor bestuivende insecten zijn in Nederland
- Goed zijn voor mens en dier
- Er veel lekker eten komt uit een voedselbos

Met ons geld zijn wij van plan:
- 10 struiken aan te planten in ons voedselbos
- 10 bomen aan te planten in ons voedselbos

En wist je dat wij ook evenementen organiseren na de sponsoractie van TREEVEMBER?

Op dinsdag 31 oktober 2023 van 12.00 uur tot 15.00 uur vieren we Halloween met een bijzondere lunch en daarna gaan we met een groep pompoenen uithollen. Met de andere vrijwilligers gaan we alle boomstekken in de grond planten! Deze activiteit is vol wat betreft aanmeldingen vrijwilligers. Aanmelden voor deze actie kan helaas niet meer. 

Op woensdag 14 februari 2024 van 10.00 tot 15.00 uur organiseren wij Valentijn's plantdag. Zien wij jou daar?

Op woensdag 14 februari 2024 - op Valentijnsdag - gaan we bomen en stuiken planten. In plaats van je geliefde een bos bloemen te geven kan je (tot 30 november) een boom of stuik doneren aan ons voedselbos! Met het geld kopen wij zelf de bomen en struiken. Deze staan dan op 14 februari klaar voor het planten. In de pauze is er koffie/thee en voor een lunch wordt gezorgd. Je mag ook meehelpen als je geen boom/stuik hebt gedoneerd. Alle handjes zijn van harte welkom! (en natuurlijk mag je op die dag ook je geliefde een bos bloemen geven ;-) Wie zien je graag! Zanddreef 31 B Prinsenbeek. Voor meer informatie en voor de aanmelding kan je ons mailen: info@tuinderijdegroeneschakel.nl. Geef even aan met hoeveel mensen je komt en neem wat eigen tuingereedschap mee.

info@tuinderijdegroeneschakel.nl
Wil je meer informatie? Bellen mag ook: 06-16326050 Cisca Smaling

25
27/11/2023
11:17

Anoniem

Bekijk alle