Pytsje van der Hem

Steun de Tuin van de Toekomst

Beste lezer,

Wij vanuit voedselbos Tuin van de Toekomst doen dit jaar mee aan Treevember georganiseerd door The Pollinators. Samen met jullie gaan wij geld ophalen voor ons voedselbos! Onze tuin hebben we een aantal jaren geleden ontworpen geinspireerd door de principes van de permacultuur. Hierdoor maken we veel gebruik van het bodemleven wat we voeden met organisch materiaal, de interactie tussen de planten en samenwerken met de zon en wind. Ben je benieuwd naar meer informatie over ons voedselbos? Check:

https://www.youtube.com/watch?v=ialv_PBcBfA&ab_channel=MennoBoersma  

https://groeneverhalen.nl/2022/01/

Deze crowdfunding is geeft ons de mogelijkheid tot de aanschaf van meerdere kruiden, struiken en bomen te kopenen in ons voedselbos. En daarnaast geeft het mij, Pytsje, de kans een verdiepingscursus te volgen. Ik ben zeer gepassioneerd in het maken van thee uit onze tuin. Met deze actie kan ik nog een aantal kruiden aanschaffen om volgend jaar een volgende stap in het thee maken te zetten! En kan ik mijn kennis rondom permacultuur en kruidenleer verder vergroten om ook hierin nieuwe paden te kunnen bewandelen. 

En wist je dat wij ook een evenement organiseren tijdens TREEVEMBER? Op dinsdag 22 november heb je de kans om samen met mij een aantal van de aageschafde struiken en kruiden te planten! En daarnaast zijn er ook nog een aantal andere klusjes waar we je hulp goed bij kunnen gebruiken. Dit vindt plaats tussen 16:00 en 18:00. Wil je meehelpen? Stuur mij dan wel een berichtje zodat ik rekening kan houden met het aantal aanmeldingen. Dan zorg ik voor een kopje thee bij het kampvuur!

Wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met ons via de instagram van Tuin van de Toekomst.

Bedankt voor je donatie!

22
18/11/2022
08:08

Simon Bauke

Bekijk alle