M
Mink Rohmer

Voedselbos onder de bomen!

Hi daar!

Wij vanuit Voedselbos onder de Bomen doen dit jaar mee aan Treevember georganiseerd door The Pollinators. Samen met jullie gaan wij geld ophalen voor ons voedselbos!

Waarom? Omdat voedselbossen:
- Een oplossing bieden voor de stikstof- en klimaatcrisis
- De mooiste habitat voor bestuivende insecten zijn in Nederland
- Goed zijn voor mens en dier

Met ons geld zijn wij van plan (bijv):
- Allerlei verschillende soorten bomen aan te planten
- Ons voedselbos met nog eens 1000m2 uit te breiden, door daar al de eerste bomen te planten en bodembedekkers te zaaien
- Een compost installatie te maken, inclusief composttoilet!
- Een start met de broeikas te maken

Tijdens Treevember organiseren wij een (helaas besloten) retraite weekend om geld in te zamelen. Volgende retraiteweekenden waarbij connectie met de natuur, jezelf en de gemeenschap centraal staat zullen wel openbaar zijn. Voor meer informatie over volgende retraite weekenden bij Plek onder de Bomen, neem contact op met Mink op 0614556632. 

Vanaf 2023 is er iedere maandagmiddag de mogelijkheid langs te komen. Op deze dag worden ook statushouders uit de gemeente Putten uitgenodigd, die op deze manier kennis kunnen maken met andere mensen uit de gemeente en de Nederlandse taal en cultuur. Je bent altijd van harte welkom, zie de contactgegevens van Mink hierboven.

Ter ere van Treevember organiseren we op zaterdagmiddag 26 november van 2 tot 5 uur de 'kastanje pof middag' waarin we kastanjes gaan oogsten en poffen. Heerlijk met kampvuur, chocolademelk en de gepofte kastanjes. Wees welkom!

120
07/11/2022
20:24

T

Bekijk alle