Pimmetje- P

Hofdame in Actie

Hallo lieve mensen! Mijn naam is Mireille en ik woon nu ruim een jaar in het prachtige, stille Wildemanshofje. Een serene plek midden in de binnenstad van Alkmaar, met 24 huisjes, een binnenhof, met lei-lindes, rozenstruiken, een waterpomp en vele potten met planten en bloemen. Een genot om doorheen te lopen en een zegen om te wonen.

Toen ik de actie van The Pollinators zag wilde ik gelijk meedoen. Het Hofje is toch een prachtige plek om afhaalpunt te zijn voor de bloemenzaadjes. De bloemenzaden zijn biologsch en inheems. Een perfect mengsel om te zaaien op de Nationele zaaidag, 22 april. 

Ik heb extra zakjes zaad ontvangen door een donatie van Metal Art / sieraden. Een bijzondere goudsmid die te vinden is in de binnenstad van Alkmaar. Dus mocht je langskomen voor de bloemenzaadjes, dan kun je daar ook even gaan kijken, op Laat 81. 

Iedereen kan meedoen met de zaaidag op 22 april. Je kan de bloemenzaden namelijk gratis ophalen. Wel zou het super fijn zijn als je een finaciële bijdrage doet aan de actie. Dat kan via deze actiepagina. Ik ben je onwijs dankbaar, ook namens alle bijen! Zoem, zoem, zoem......

Groeten, Mireille

10
25/04/2024
09:29

Steph

Bekijk alle