PLUKBOS Amsterdam

Plukbos groeit de buurt!

Plukbos is dé groene parel in hartje Amsterdam. Onze missie begon als een lichtpuntje op het eens versteende Wittenburg, en nu stralen we als nooit tevoren.
Hier, in ons stukje groen van 1000 vierkante meter, ontdekten we de kracht van samen tuinieren. Het werkt als een medicijn tegen geweld, eenzaamheid, milieudoofheid en meer. We laten de natuur herleven en delen dit met de hele buurt.
Regelmatig organiseren we tuindagen, workshops en activiteiten voor alle leeftijden en culturen. We willen groeien, maar daar hebben we uw hulp bij nodig!
Met uw Treevember-support kunnen we meer planten aanschaffen, zodat de hele wijk ook nog kan genieten van mirabellen, moerbeien, bessen en aardbeien. Ook werken we aan 300 extra meters moestuin. Help Plukbos groeien en Amsterdam transformeren in één grote pluktuin. Steun ons vandaag nog! 🌱🌼

Iedere eerste zondag van de maand vanaf 11:00u tuindag in het centrum van Amsterdam waarbij we lunchen van het land. Bij voldoende donaties gaat het Treevember plantgoed op zowel 5 november als 3 december de grond in. Kom gewoon!
Voor de locatie en meer informatie check www.plukbos.nl

80
27/10/2023
12:40

Romy

Bekijk alle