Voedselbos Roestelberg

Welkom vrienden van de Roestelberg!

Hi daar!

Voedselbos Roestelberg doet dit jaar mee aan TREEVEMBER georganiseerd door The Pollinators. Samen met jullie gaan wij geld ophalen voor ons voedselbos!

Waarom? Omdat wij aan willen tonen dat je met 5-6 ha. voedselbos een gezinsinkomen kunt genereren. Omdat we duurzaam samenwerken met de natuur en een korte voedselketen belangrijk vinden. En daarmee willen we graag een voorbeeld zijn binnen de landbouwtransitie.

Met ons geld gaan wij bomen en struiken kopen om in ons voedselbos te planten. We maken er misschien wel een speciale Pollinators Treevember laan van...

En wist je dat wij ook een evenement organiseren tijdens TREEVEMBER? Op zondag 26 november 2023 van 10:00 tot 16:00 uur organiseren wij een plantdag waarbij we ook aandacht besteden aan wat een voedselbos precies is en wat onze toekomstplannen zijn. Zien wij jou daar?

Vanaf 10:00 uur ben je welkom, er is thee en koffie en misschien nog zelfgeperst druivensap. We eten die dag een potluck lunch. Dat betekent dat iedereen iets te eten meebrengt om samen te delen. Zo benieuwd waar jullie ons en elkaar mee gaan verrassen... het wordt in elk geval een lekkere en gevarieerde maaltijd. We ronden de dag uiterlijk om 16:00 uur af.

We zien je graag op Voedselbos Roestelberg, Roestelbergseweg 4 in Kaatsheuvel. Kom op de fiets of reis samen. Als je vragen hebt over onze bereikbaarheid stuur dan even een berichtje.

Geef je van tevoren op door uiterlijk vrijdag 24 november een bericht te sturen naar jore.wisse@kpnmail.nl. Er is een maximum aantal deelnemers. Als je er nu niet bij kunt zijn nodigen we je uit voor een toekomstige plantdag.

 

Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door Stichting Juniper.

 

50
24/11/2023
11:24

a

Bekijk alle