Roselie en Marc Bekker

Geef om de toekomst, doneer een boom!

Hi daar!

Wij vanuit voedselbos Vrij Leven Rijsbergen doen dit jaar mee aan Treevember georganiseerd door The Pollinators. Samen met jullie gaan wij geld ophalen voor ons voedselbos!

Waarom? Omdat voedselbossen:
- Een oplossing bieden voor de stikstof- en klimaatcrisis
- Het mooiste habitat voor bestuivende insecten zijn in Nederland
- Goed zijn voor mens en dier

Met ons geld zijn wij van plan :
- 19 bomen te planten, (fruit en kastanje) 
- 30 verschillende struiken zoals olijfwilgen, kornoelje, fazantbes, 5 smakenbes
- en grondverbeteraar te kopen, zoals schimmelhumus en schimmelmulch zodat de bomen beter tegen de droogtestress kunnen, beter bestendigd tegen ziektes en de opnamecapaciteit verbetert in de wortels
- om de paden van het voedselbos begaanbaar te maken, willen we onze grasmaaier laten repareren.

En wist je dat wij ook een evenement organiseren tijdens TREEVEMBER? Op zondag 27 november van 11;00 uur tot 17; 00 uur organiseren wij een meehelpdag. Samen met je vrienden, gezin of partner kun je komen helpen de bomen te planten, diertjes te verzorgen en samen te lunchen op het vuur. De kinderen kunnen ook meehelpen, een natuurspeurtocht doen en broodjes bakken op het vuur.  Wij verzorgen de lunch. Fijn als je laat weten als je wilt komen. Er kunnen ong 20 mensen meehelpen. En carpoolen is altijd fijn. Zien wij jou daar?

Wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met ons via www.vrij-leven.nu of vrijlevenrijsbergen@gmail.com of een bericht naar 06-18133888 (roselie) 

5
29/11/2022
18:27

Anouk

Bekijk alle