Stichting ReGeneratie

Steun Voedselbos Droevendaal!

 

Beste aardgenoot,

Met jouw steun help je mee aan de ontwikkeling van voedselbos Droevendaal op de universiteit van Wageningen. Dit voedselbos is onafhankelijk opgezet met studenten en alumni om onderzoek te doen naar allerlei vragen rondom voedselbosbouw. Dit project is uitgegroeid tot stichting ReGeneratie, voor een nieuwe generatie van herstellende landbouw met bomen. Wil je meer weten over de stichting? Lees hieronder of bezoek de website www.stichtingregeneratie.nl

Met jou steun kunnen wij dit jaar een no-dig market garden aanleggen en een kruidlaag aanbrengen in het voedselbos. Met deze elementen kunnen wij een start maken met een voedselbos CSA voor studenten, een zelfpluk systeem gedragen door leden. Op deze manier kunnen studenten leren over regeneratieve voedselproductie en kunnen wij onderzoeken wat wel en niet goed werkt in een CSA structuur voor voedselbossen.

Ook gaan we dit jaar veel notenbomen planten, die pas aangeplant worden als de omstandigheden daarvoor rijp zijn. Nu is het zover!

En wist je dat wij ook een evenement organiseren tijdens TREEVEMBER? Op donderdag 16 november van 12.30 tot 14.30 organiseren wij een plant actie met warme soep en broodjes. Heb je zin om wat frisse lucht te halen? Kom lekker planten!

Je kunt je hier aanmelden, dan delen we de locatie en verdere informatie met je.

Wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met ons via louise@stichtingregeneratie.nl

15
24/11/2023
12:03

Anoniem

Bekijk alle