Voedselbos Lingehout

Help ons met bomen planten!

Beste allemaal,

Voedselbos Lingehout doet dit jaar weer mee aan Treevember, dat wordt georganiseerd door The Pollinators. Samen met jullie gaan wij geld ophalen voor ons voedselbos, zodat we alle plannen kunnen uitvoeren die nodig zijn om het voedselbos te realiseren. We komen dit jaar nog wat geld tekort voor met name de aanschaf van bomen die we deze winter willen planten.

Met het opgehaalde geld zijn wij van plan om:

  • Meer dan 100 fruit- en notenbomen aan te planten in het voedselbos, vooral in het "belevingsbos" en in de boomgaard die we omvormen.
  • Voorbeelden van bomen die we gaan aanplanten zijn: vlier, abrikoos, moerbei, mispel, amandel, kweepeer, perzik, walnoot, pecannoot, etc.
  • Extra deelnemers te werven zodat we ook volgend jaar weer verder kunnen gaan met de bouw van een schuur en een laatste plantronde.

Als je 100 euro of meer doneert, krijg je een gratis rondleiding op ons terrein en een pak appelsap van 3 liter!

En wist je dat wij ook een evenement organiseren tijdens TREEVEMBER? Op 12 november van 10 tot 12 uur organiseren we een speciale Treevember plantmiddag. We gaan dan bomen & struiken planten, en je krijgt uitleg over onze aanpak en de eerste resultaten. Zien we je dan? Je kunt je aanmelden via deze link.

Wil je meer informatie? Dan kan je contact opnemen met ons via info@voedselboslingehout.nl 

500
23/11/2022
21:07

Anoniem

Bekijk alle