Treevember 2023

De herfst staat voor de deur en dat betekent: tijd om bomen te planten! Tijd dus voor onze najaarscampagne: Treevember. De hele maand november staan bomen en voedselbossen in de spotlights. Waarom? Nou, voedselbossen zijn de ideale habitat voor bestuivende insecten. Het is een plek waar biodiversiteit, natuur en voedselproductie hand in hand gaan. Daar kun je toch niet tegen zijn? 

Tijdens Treevember kun je vele voedselbossen in om bomen te planten. Een leuke activiteit waar je bovendien de biodiversiteit flink mee helpt. Help een voedselbos bij jouw in de buurt: doneer en plant een boom. 

1. Doneren: je kan doneren via onze crowdfundingsactie aan een van de voedselbossen hieronder!

2. Kom naar een activiteit: help jij mee om de bomen die aangeschaft zijn met jouw donatie de grond in te krijgen? Ga langs bij de activiteiten die georganiseerd zijn door de voedselbossen. Laat je verwonderen en inspireren in een voedselbos. Vind een activiteit bij jou in de buurt door op onze voedselbossen kaart te kijken.

3. Delen: deel deze crowdfundingsactie met je vrienden en familie! Of tip de lokale media dat Treevember happening is en dat dit de ultieme kans is om een inkijkje te krijgen in een voedselbos. Klik hier voor meer informatie.

Namens de voedselbossen en The Pollinators alvast bedankt! Wij hopen jou snel te zien op een van de activiteiten georganiseerd door onze voedselbossen!

50
01/12/2023
10:52
Bekijk alle