Wie zijn The Pollinators

Dit is de actie website van Stichting The Pollinators. Iedereen die in actie wil komen voor bestuivers kan hier terecht. Je kunt hier zelf een project aanmaken en een actie opzetten om geld in te zamelen. Zo help je mee met het creëren van een gezonde leefomgeving voor bestuivers.

The Pollinators bestaansinds 2016 en we zetten ons in voor het welzijn van bestuivende soorten en het vergoten van biodiversiteit. Doe je mee? 

De wereld veranderen doe je door stil te staan bij het kleine. Aandacht te schenken aan je omgeving. Kijken naar de prachtige samenhang van elementen die het leven mogelijk maken.

Samen met een snel groeiende community van burgers, bedrijven en lokale initiatieven organiseren we uiteenlopende campagnes en activiteiten om dit voor elkaar te krijgen. Zo deden al meer dan 100 organisaties – klein en groot – mee aan onze campagnes, verdubbelt het aantal ‘voedselbanken voor bijen’ jaarlijks en is onze community al meer dan 25 duizend man sterk. Ook weten steeds meer vrijwilligers de weg naar The Pollinators te vinden. Uiteindelijk zijn we allemaal ‘pollinators’, dus laten we heel Nederland bestuiven, zodat 17 miljoen mensen in actie komen voor een bloemrijke en gezonde leefomgeving.

Voor meer informatie over The Pollinators kijk op thepollinators.org